5 Essential Elements For su kaçağı tespiti

Wiki Article

kameralı su kaçak tespit cihazı fiyatları için verdiğimiz backlink propertyımıyla ulaşabilirsiniz veya bu linkten tüm kıyaslamalı ve fiyatlı su kaçağı tespit cihazını bulabilirisiniz. 

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağına sebep olacaktır. Bu durum ise duvarlarda nemlenme ıslaklık ve rutubete neden olur. Yağmur gider boruları gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Verilen fiyatlar standart olup, geçerli yapılan pazarlık ve indirim kampanyaları dışındaki Internet fiyatlarımızdır. Su Kaçağı Nedir / Nasıl Anlarız ?

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara su kaçağı tespiti girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

Su tesisatlarının kullanıldığı alanlar genelde banyo ve mutfak olduğundan zemine fayans döşenir. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra tamiri için mecburen fayansın kırılması gerekir.

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

 Şimdi ise teknolojinin gardenımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. su kaçağı tespit Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Bununla birlikte, sıradan bir cihazın kullanılması tek başına kesin sonuçlar vermeyebilir. Su kaçağı tespiti konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir ekipten destek almak her zaman daha güvenilir olacaktır.

Eğer temiz suda kaçak yok ise, Pis su gider borularınız kontrol edilir. Bu işlemde yine kırmadan yapılır.Peşinden gider borularının içine gönderdiğimiz kamera ile su kaçağı su kaçağı tespiti tespit edilir.

Su kaçağı olduğunda asla ihmal edilmemelidir. Cihazla su kaçağı bulma hizmeti veren Uzmanlar tesisat su kaçak tespit servisinden su kaçağı tespiti yardım su kaçağı tespit alınmalıdır.

Herhangi bir yapının alt ya da yan bölümlerindesu sızıntılarıyaşanabilir. Bu gibi durumlarda tesisat alt yapınızı veya duvarlarınızı kontrol ettirmeniz gerekir.

Report this wiki page